Veelgestelde vragen

Hieronder geven we antwoord op een aantal van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Binnen de website heeft u twee mogelijkheden om een offerte aan te vragen. U kunt op de specifieke webpagina van een deelnemende locatie een vrijblijvende offerte aanvragen. Hiervoor is een standaard invulformulier beschikbaar.

Daarnaast is er een algemeen aanvraagformulier. U kunt hier bijvoorbeeld meerdere locaties aanvinken en uw wensen kenbaar maken. VergadereninDordrecht.nl zoekt dan voor u een aantal passende oplossingen. Op deze wijze kunt u alternatieve offertes opvragen en deze met elkaar vergelijken.

Nee, onze service is geheel kosteloos.

Vergaderen in Dordrecht respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om offerteaanvragen cq. uw wensen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Vergaderen in Dordrecht zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij Vergaderen in Dordrecht.

Wanneer u een offerte aanvraagt bij een specifieke locatie, zal het personeel van die locatie contact met u opnemen en uw wensen bespreken, zodat zij een offerte op maat kunnen samenstellen. In die offerte vindt u ook het directe telefoonnummer en de naam van uw contactpersoon.

Bij een geschil richt u zich tot de locatie. Vergaderen in Dordrecht is geen gesprekspartner in het geschil, maar treedt slechts op als bemiddelaar. Desalniettemin zijn we graag op de hoogte van uw klacht. Wij verzoeken u daarom altijd een review van de locatie in te vullen.

Heeft u een idee, suggestie, vraag of klacht? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@vergaderenindordrecht.nl.

Als partner van Vergaderen in Dordrecht profiteert u van de vele gezamenlijke marketing- en promotieactiviteiten die met Dordrecht Marketing en de gemeente Dordrecht worden opgezet. Kijk op de pagina Deelnemer worden voor meer informatie.

U kunt Vergaderen in Dordrecht bereiken via Dordrecht Marketing op nummer (078) 770 87 77. Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Heeft u een idee, suggestie, vraag of klacht? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@vergaderenindordrecht.nl.