Natuur

In de achtertuin van Dordrecht ligt een uitgestrekt natuurgebied: het Nationaal Park de Biesbosch. Dit zoetwatergetijdengebied is het beste bereikbaar vanuit Dordrecht. Of u nu met de fiets, waterbus, bus of auto gaat.

De Biesbosch ontstond in 1421 na een natuurramp. De Sint Elisabethsvloed zette het land rondom Dordrecht deels onder water. Door de werking van eb en vloed ontstond in de eeuwen daarna een ruig natuurgebied met grienden en rietkragen, zandplaten en grillige kreken.

Dit ontoegankelijke gebied is sinds de aanleg van de Deltawerken een unieke locatie geworden met wandelpaden, vaarroutes en andere recreatiemogelijkheden. Het Biesboschcentrum Dordrecht is het beginpunt van vaar- en wandelexcursies. Een ideale omgeving voor teambuilding-activiteiten!

Teambuilding of partnerprogramma?

Wilt u in de natuur aan teambuilding doen? Een actief programma voor al uw gasten en/of deelnemers, waarbinnen men leert om op elkaar te bouwen en elkaar te vertrouwen? Of een leuk programma voor de partners? Het kan in de Hollandse Biesbosch! Zowel het Biesboschcentrum Dordrecht als de VVV stellen graag een programma voor u samen. Kijk ook bij Actief vergaderen voor meer informatie over teambuilding óf andere activiteiten.