Het Hof van Nederland

Ontdek de historie van de stad als staalkaart van Nederlandse geschiedenis. Een inspirerende locatie voor uw bijeenkomst of vergadering.
Hof 6
Dordrecht 3311 XG ZH NL

Merz Dordrecht

Een restaurant met een verrassende kaart en café met een podium voor de leuke activiteiten en een grote zaal voor zakelijke evenementen. Voor elk wat wils!
Korte Kalkhaven 3
Dordrecht 3311 JM ZH NL

Intree Dordrecht

Dé toegangspoort tot de stad. Wie alles wil weten over cultuur, recreatie, natuur óf de stad kan hier terecht. Vergaderen in een anders dan anders ambiance!
Spuiboulevard 99
Dordrecht 3311 GN ZH NL

West-Indisch Huis

Een atmosfeer waarin historie en heden elkaar harmonieus ontmoeten, door de combinatie van stijlkamers en moderne ruimten met hedendaagse kunst.
Kuipershaven 21
Dordrecht 3311 AL ZH NL

Dordts Genoegen

Grand café met een sfeervolle ‘huiskamer’, in het historisch centrum. Met een grandioos uitzicht over het Scheffersplein.
Voorstraat 256
Dordrecht 3311 ET ZH NL

Van der Valk Hotel ARA

Verrassend vanzelfsprekend: vergaderen, brainstormen of iets vieren met zicht op De Oude Maas, maar ook centraal gelegen tussen Dordrecht en Rotterdam.
Veerweg 10
Zwijndrecht 3336 ZH NL

Stichting Bouwhuys

Veelzijdig cursus- en vergadercentrum, met een gevarieerd pakket aan vergader- en opleidingsruimten tegen een verrassend aantrekkelijk tarief.
Maarten Harpertsz Trompweg 229
Dordrecht 3317 BS ZH NL

Cultureel Centrum Cascade

Met tien zalen en oneindig veel mogelijkheden en voorzieningen, is Cultureel Centrum Cascade hét podium voor uw zakelijke evenement.
Hoge Kade 50
Hendrik-Ido-Ambacht 3341 BE ZH NL

Stayokay Dordrecht

Aan de rand van de Biesbosch, prima verzorgd én aantrekkelijk geprijsd. En natuurlijk tal van mogelijkheden voor een teambuilding-activiteit.
Baanhoekweg 25
Dordrecht 3313 LA ZH NL

Distilleerderij Rutte & Zn.

Een unieke, originele en historische locatie waar zes generaties distillateurs werkten en leefden... En er is ook nog wat te proeven!
Vriesestraat 130
Dordrecht 3311 NS ZH NL

De Raedtskelder

Een goede ambiance waar functionaliteit zich verzoent met historie, geschikt voor elke zakelijke aangelegenheid. Deze ruimte steelt uw hart.
Stadhuisplein 1
Dordrecht 3311 CR ZH NL

Postillion Hotel Dordrecht

Gecertificeerd met 5 vergaderhamers, met een maximumscore van 100%. 17 multifunctionele ruimtes van 59 tot 625 m2. Welkom!
Rijksstraatweg 30
Dordrecht 3316 EH ZH NL

Meeting House

Waardevol vergaderen in een voormalig bankgebouw, een prachtig Rijksmonument. Rust en privacy in een levende binnenstad!
Johan de Wittstraat 2
Dordrecht 3311 KJ ZH NL

EGM architecten

Vergaderen in de inspirerende omgeving van een architectenbureau. Stoer en transparant, een open en creatieve werkplaats met uitzicht!
Wilgenbos 20
Dordrecht 3311 ZH NL

Duurzaamheidsfabriek

Een creatieve broedplaats voor innovatie en duurzaamheid én een uitstekende plek om te vergaderen, brainstormen, inspireren en ontmoeten.
Leerparkpromenade 50
Dordrecht 3312 ZH NL

Den Witten Haen

Een veelzijdige ontmoetingsplaats in 4 rijksmonumenten. Speciale medewerkers laten werk en plezier in harmonie samenkomen!
Groenmarkt 19B
Dordrecht 3311 BD ZH NL

Delicees

Een statig pand, maar in het restaurant hangt een gemoedelijke sfeer. Persoonlijke aandacht zorgt voor een ontspannen bijeenkomst.
Lange Geldersekade 8
Dordrecht 3311 CJ ZH NL

Biesboschcentrum Dordrecht

Het informatie- en vertrekpunt van het Nationaal Park én een inspirerende omgeving om te vergaderen, met talloze mogelijkheden voor teambuilding.
Baanhoekweg 53
Dordrecht 3313 LP ZH NL

Bellevue Groothoofd

Een prachtig monumentaal pand, in zijn oude glorie hersteld. En dat op de mooiste plek van Dordrecht, op de kade waar drie rivieren samenkomen.
Boomstraat 37
Dordrecht 3311 TC ZH NL

Art & Dining

Een restaurant, auditorium en Salon middenin het Dordrechts Museum, elk met een eigen intiem karakter dankzij de museumcollectie.
Museumstraat 38
Dordrecht 3311 XP ZH NL

Apollo Hotel Papendrecht

Uniek: het enige hotel met goed geoutilleerde vergaderzalen in de groene, landelijke omgeving van Dordrecht en de molens van Kinderdijk.
Burgemeester Keijzerweg
Papendrecht 3353 ZH NL

Villa Augustus

Vergaderen in de zalen van Villa Augustus is als een diner bij vrienden: intiem en ontspannen. Maar dan in dé Watertoren of Limonaia.

Veelgestelde vragen

Hieronder geven we antwoord op een aantal van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Binnen de website heeft u twee mogelijkheden om een offerte aan te vragen. U kunt op de specifieke webpagina van een deelnemende locatie een vrijblijvende offerte aanvragen. Hiervoor is een standaard invulformulier beschikbaar.

Daarnaast is er een algemeen aanvraagformulier. U kunt hier bijvoorbeeld meerdere locaties aanvinken en uw wensen kenbaar maken. VergadereninDordrecht.nl zoekt dan voor u een aantal passende oplossingen. Op deze wijze kunt u alternatieve offertes opvragen en deze met elkaar vergelijken.

Nee, onze service is geheel kosteloos.

Vergaderen in Dordrecht respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om offerteaanvragen cq. uw wensen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Vergaderen in Dordrecht zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij Vergaderen in Dordrecht.

Wanneer u een offerte aanvraagt bij een specifieke locatie, zal het personeel van die locatie contact met u opnemen en uw wensen bespreken, zodat zij een offerte op maat kunnen samenstellen. In die offerte vindt u ook het directe telefoonnummer en de naam van uw contactpersoon.

Bij een geschil richt u zich tot de locatie. Vergaderen in Dordrecht is geen gesprekspartner in het geschil, maar treedt slechts op als bemiddelaar. Desalniettemin zijn we graag op de hoogte van uw klacht. Wij verzoeken u daarom altijd een review van de locatie in te vullen.

Heeft u een idee, suggestie, vraag of klacht? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@vergaderenindordrecht.nl.

Als partner van Vergaderen in Dordrecht profiteert u van de vele gezamenlijke marketing- en promotieactiviteiten die met Dordrecht Marketing en de gemeente Dordrecht worden opgezet. Kijk op de pagina Deelnemer worden voor meer informatie.

U kunt Vergaderen in Dordrecht bereiken via Dordrecht Marketing op nummer (078) 770 87 77. Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Heeft u een idee, suggestie, vraag of klacht? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@vergaderenindordrecht.nl.