Leveranciers op topniveau

Bent u van plan om een vergaderen in Dordrecht te organiseren en op zoek naar een professionele partij voor uw catering of heeft u speciale eisen aangaande de audiovisuele middelen? Neem dan contact op met onderstaande partijen die u graag van dienst zijn.

FLES & MES Catering Events

Wij zijn een full service catering bedrijf, dat zich onderscheidt door een frisse en klantgerichte aanpak tegen een Fles & Mes scherpe prijs. Wij staan voor de volgende kernwaarden:

  • Integriteit: wat wij beloven maken we waar.
  • Resultaat voor beide partijen: kwaliteit van onze kant, uw tevredenheid en dat van uw gasten.
  • Professionaliteit: Wij werken niet alleen volgens standaarden. Vanuit onze professionaliteit denken wij met u mee om zo tot een unieke, persoonlijke invulling van uw gelegenheid te komen die uw verwachtingen overtreft.
  • Respect: Iedere opdrachtgever is voor ons gelijk, groot of klein. Ook intern staat respect hoog in het vaandel. Ieder personeelslid is voor ons niet alleen een productiefactor, maar in de eerste plaats mens.

We zijn u graag van dienst!

Fles en Mes catering
Groenmarkt 92
3311 BE Dordrecht

www.flesenmes.nl
info@flesenmes.nl
(078) 6356358

Plaisier Audiovisueel

Op elke locatie staan onze vakmensen graag voor klaar om u te voorzien van (extra) audiovisuele apparatuur voor uw bijeenkomst of evenement.

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u verwacht en hoeft u zich geen zorgen te maken over de techniek.

Plaisier Audiovisueel
NieuwlandParc 13 g
2952 DA Alblasserdam

www.plaisierav.nl
info@plaisierav.nl
(078) 890 74 75