Het Hof van Nederland

Ontdek de historie van de stad als staalkaart van Nederlandse geschiedenis. Een inspirerende locatie voor uw bijeenkomst of vergadering.
Hof 6
Dordrecht 3311 XG ZH NL

Merz Dordrecht

Een restaurant met een verrassende kaart en café met een podium voor de leuke activiteiten en een grote zaal voor zakelijke evenementen. Voor elk wat wils!
Korte Kalkhaven 3
Dordrecht 3311 JM ZH NL

Intree Dordrecht

Dé toegangspoort tot de stad. Wie alles wil weten over cultuur, recreatie, natuur óf de stad kan hier terecht. Vergaderen in een anders dan anders ambiance!
Spuiboulevard 99
Dordrecht 3311 GN ZH NL

West-Indisch Huis

Een atmosfeer waarin historie en heden elkaar harmonieus ontmoeten, door de combinatie van stijlkamers en moderne ruimten met hedendaagse kunst.
Kuipershaven 21
Dordrecht 3311 AL ZH NL

Zalencentrum De Plint

Zes comfortabele vergaderruimtes, met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding én goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.
Maarten Harpertsz Trompweg 235
Dordrecht 3317 NE ZH NL

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van een schitterende 19e-eeuwse paardenstal tot een inspirerende ruimte in de duurzaamste Stadsboerderij van Nederland.
Van Baerleplantsoen 30
Dordrecht 3314 BH ZH NL

Van der Valk Hotel ARA

Verrassend vanzelfsprekend: vergaderen, brainstormen of iets vieren met zicht op De Oude Maas, maar ook centraal gelegen tussen Dordrecht en Rotterdam.
Veerweg 10
Zwijndrecht 3336 ZH NL

Stichting Bouwhuys

Veelzijdig cursus- en vergadercentrum, met een gevarieerd pakket aan vergader- en opleidingsruimten tegen een verrassend aantrekkelijk tarief.
Maarten Harpertsz Trompweg 229
Dordrecht 3317 BS ZH NL

Cultureel Centrum Cascade

Met tien zalen en oneindig veel mogelijkheden en voorzieningen, is Cultureel Centrum Cascade hét podium voor uw zakelijke evenement.
Hoge Kade 50
Hendrik-Ido-Ambacht 3341 BE ZH NL

Stayokay Dordrecht

Aan de rand van de Biesbosch, prima verzorgd én aantrekkelijk geprijsd. En natuurlijk tal van mogelijkheden voor een teambuilding-activiteit.
Baanhoekweg 25
Dordrecht 3313 LA ZH NL

Distilleerderij Rutte & Zn.

Een unieke, originele en historische locatie waar zes generaties distillateurs werkten en leefden... En er is ook nog wat te proeven!
Vriesestraat 130
Dordrecht 3311 NS ZH NL

De Raedtskelder

Een goede ambiance waar functionaliteit zich verzoent met historie, geschikt voor elke zakelijke aangelegenheid. Deze ruimte steelt uw hart.
Stadhuisplein 1
Dordrecht 3311 CR ZH NL

Postillion Hotel Dordrecht

Gecertificeerd met 5 vergaderhamers, met een maximumscore van 100%. 17 multifunctionele ruimtes van 59 tot 625 m2. Welkom!
Rijksstraatweg 30
Dordrecht 3316 EH ZH NL

Meeting House

Waardevol vergaderen in een voormalig bankgebouw, een prachtig Rijksmonument. Rust en privacy in een levende binnenstad!
Johan de Wittstraat 2
Dordrecht 3311 KJ ZH NL

EGM architecten

Vergaderen in de inspirerende omgeving van een architectenbureau. Stoer en transparant, een open en creatieve werkplaats met uitzicht!
Wilgenbos 20
Dordrecht 3311 ZH NL

Duurzaamheidsfabriek

Een creatieve broedplaats voor innovatie en duurzaamheid én een uitstekende plek om te vergaderen, brainstormen, inspireren en ontmoeten.
Leerparkpromenade 50
Dordrecht 3312 ZH NL

Den Witten Haen

Een veelzijdige ontmoetingsplaats in 4 rijksmonumenten. Speciale medewerkers laten werk en plezier in harmonie samenkomen!
Groenmarkt 19B
Dordrecht 3311 BD ZH NL

Delicees

Een statig pand, maar in het restaurant hangt een gemoedelijke sfeer. Persoonlijke aandacht zorgt voor een ontspannen bijeenkomst.
Lange Geldersekade 8
Dordrecht 3311 CJ ZH NL

Biesboschcentrum Dordrecht

Het informatie- en vertrekpunt van het Nationaal Park én een inspirerende omgeving om te vergaderen, met talloze mogelijkheden voor teambuilding.
Baanhoekweg 53
Dordrecht 3313 LP ZH NL

Bellevue Groothoofd

Een prachtig monumentaal pand, in zijn oude glorie hersteld. En dat op de mooiste plek van Dordrecht, op de kade waar drie rivieren samenkomen.
Boomstraat 37
Dordrecht 3311 TC ZH NL

Art & Dining

Een restaurant, auditorium en Salon middenin het Dordrechts Museum, elk met een eigen intiem karakter dankzij de museumcollectie.
Museumstraat 38
Dordrecht 3311 XP ZH NL

Apollo hotel Papendrecht

Uniek: het enige hotel met goed geoutilleerde vergaderzalen in de groene, landelijke omgeving van de molens van Kinderdijk.
Burgemeester Keijzerweg
Papendrecht 3353 ZH NL

Villa Augustus

Vergaderen in de zalen van Villa Augustus is als een diner bij vrienden: intiem en ontspannen. Maar dan in dé Watertoren of Limonaia.
Oranjelaan 7
Dordrecht 3311 DH ZH NL

Proef de gastvrijheid!

Kent u de verschillende vergadermogelijkheden in en rond Dordrecht? Staat u open voor nieuwe ervaringen en werkomgevingen? Neem deel aan de proeverij en ervaar zelf dat Dordrecht heel veel leuke locaties heeft, waar gastvrijheid, maatwerk en thuis voelen, geen loze beloften zijn.

De smaken van Dordrecht

Dordrecht en haar omgeving hebben talloze smaken in petto als het op vergaderaccommodaties aankomt. We laten u er graag van proeven. Daarom zijn er regelmatig proeverijen, waarbij u letterlijk én figuurlijk kunt proeven welke vergadersmaken Dordrecht en omgeving te bieden hebben. U bezoekt een aantal locaties én ervaart ook de stad en een aantal producten waar Dordrecht trots op is.

Zet al uw zintuigen open en krijg een onvergetelijke indruk van Dordrecht!

We heten u graag welkom!
Vul onderstaand antwoordformulier in. De exacte data van de proeverijen in 2017 staan op dit moment nog niet vast. Wel kunt u al aangeven of uw voorkeur uitgaat naar een dinsdag, donderdag of vrijdag. Uiteraard stemmen we de datum zo goed mogelijk af op uw agenda. Na bevestiging van uw inschrijving weet u dat uw persoonlijke badge klaarligt bij een van de eerstvolgende proeverijen.

  • Aanmelden voor "Proeverij"

    Ja, ik meld mij aan voor één van de proeverijen en maak graag kennis met Dordrecht en haar vergadermogelijkheden.
  • U ontvangt van ons een bevestiging van uw opgave. En hoort natuurlijk zo spoedig mogelijk wanneer uw kennismaking staat gepland.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.