Proef de gastvrijheid!

Kent u de verschillende vergadermogelijkheden in en rond Dordrecht? Staat u open voor nieuwe ervaringen en werkomgevingen? Neem deel aan de proeverij en ervaar zelf dat Dordrecht heel veel leuke locaties heeft, waar gastvrijheid, maatwerk en thuis voelen, geen loze beloften zijn.

De smaken van Dordrecht

Dordrecht en haar omgeving hebben talloze smaken in petto als het op vergaderaccommodaties aankomt. We laten u er graag van proeven. Daarom zijn er regelmatig proeverijen, waarbij u letterlijk én figuurlijk kunt proeven welke vergadersmaken Dordrecht en omgeving te bieden hebben. U bezoekt een aantal locaties én ervaart ook de stad en een aantal producten waar Dordrecht trots op is.

Zet al uw zintuigen open en krijg een onvergetelijke indruk van Dordrecht!

We heten u graag welkom!
Vul onderstaand antwoordformulier in. De exacte data van de proeverijen in 2017 staan op dit moment nog niet vast. Wel kunt u al aangeven of uw voorkeur uitgaat naar een dinsdag, donderdag of vrijdag. Uiteraard stemmen we de datum zo goed mogelijk af op uw agenda. Na bevestiging van uw inschrijving weet u dat uw persoonlijke badge klaarligt bij een van de eerstvolgende proeverijen.