Nieuws

  • Alles
  • Bedrijfspublicaties
  • Persberichten
  • Varia

Update over zakelijke aanbiedingen van Merz Dordrecht

Cascade ontvangt voor derde keer de publieksprijs van MeetingReview

Dinsdag 6 februari zijn door MeetingReview bij Conferentiecentrum Kaap Doorn de Publieksprijzen 2016 uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3 in de verschillende categorieën. Ook dit jaar (voor de derde keer op rij) kreeg Cultureel Centrum Cascade de prijs in de categorie XL. Een unieke prestatie.

Dordtse winnaar van Gouden Pollepel!

De Gouden Pollepel heeft een Dordtse winnaar: DeliCees, van chef Cees Timmerman. Hij wint de pollepel samen met Restaurant De Jong in Rotterdam, waar Jim de Jong in de pannen roert.

‘Dordrecht combineert hip met historie’

‘Dordrecht combineert hip met historie’, concludeert het blad Management Support.

Slapen in een kartonnen doos

Hou je wel van het 'anders dan anders concept'? Dan is een verblijf in het unieke Wikkelhouse bij Stayokay Dordrecht in de Biesbosch de perfecte plek voor jou. In de ochtend stap je zo met blote voeten in het gras en snuif je de ochtenddauw op. Hoe heerlijk is het om je eerste kop koffie [...]

Gerben Baaij (Dordrecht Marketing): “De stad moet mensen verleiden”

Het aantal bezoekers van de Dordtse binnenstad is de afgelopen jaren flink toegenomen. Logisch, vindt directeur Gerben Baaij van Dordrecht Marketing in een interview in LD Magazine.

Artikel in Management Support: Verrassend Dordrecht!

Dordrecht pakt door. Met verrassende evenementen. Met bijzondere congres- en vergaderlocaties. En met creativiteit. “Wist je dat 90 procent van de evenementen voortvloeit uit het organisatietalent van authentieke Dordtenaren?”.

Cascade krijgt award als beste meetinglocatie

Uit handen van Peter van Wingerden van Singpower uit Hendrik-Ido-Ambacht ontving het team van Cultureel Centrum Cascade vorige week een award voor publieksprijs ‘Beste meetinglocatie’ in de categorie locaties met een capaciteit tot 500 personen.

‘Vergaderlocaties in Dordrecht stralen echtheid uit’

‘Inspirerend vergaderen begint in Dordrecht!’, valt te lezen op de website vergaderenindordrecht.nl, die enkele jaren geleden werd gelanceerd. Wat heeft de stad te bieden ten opzichte van andere gemeenten? Wat is er al bereikt met het initiatief?

ManagementSupport: In Dordrecht is het goed toeven!

Samen sterk. Dit gaat op voor vergaderlocaties in Dordrecht. Veelal kleinschalig, even uniek, onderscheidend en gezamelijk een enorme aantrekkingskracht. “Drieduizend mensen huisvesten? Geen probleem!”

Van der Valk Hotel ARA gecertificeerd met de gouden Green Key

Duurzaamheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn onderwerpen waar Hotel ARA veel waarde aan hecht. Wij kunnen dan ook met trots melden dat Hotel ARA gecertificeerd is met de Gouden Greenkey!