Stayokay Dordrecht

Aan de rand van de Biesbosch, prima verzorgd én aantrekkelijk geprijsd. En natuurlijk tal van mogelijkheden voor een teambuilding-activiteit.

Vergaderfaciliteiten in Stayokay Dordrecht

Een mooie omgeving, prima verzorgd én aantrekkelijk geprijsd.

Stayokay Dordrecht is één van de 22 Stayokay hostels die op verrassend mooie plekjes in heel Nederland gevestigd zijn. Aan de rand van Nationaal Park ‘De Hollandse Biesbosch’ biedt het hostel een inspirerende plek voor vergaderingen en bijeenkomsten. Behalve vergaderzalen beschikt het hostel ook over een gezellige bar met uitzicht de Biesbosch en een terras aan het water.

Ideale vergaderfaciliteiten
Het hostel heeft vier goed ingerichte en rustig gelegen zalen die geschikt zijn voor middelgrote en kleine groepen. Verschillende zaalopstellingen zijn mogelijk en het gebruik van de basis vergaderapparatuur is inclusief. Voor een optimale verzorging biedt het hostel diverse arrangementen die op maat gemaakt kunnen worden. De vergaderarrangementen kunnen zelfs gecombineerd worden met een lunch en/diner, een overnachting of een activiteit zoals een kanotocht, een rondvaart of een wandeling in de omgeving.

Tijdens het vergaderen zul je de inspirerende en energie omgeving van het hostel ervaren. En natuurlijk zorgen onze medewerkers voor professionele ondersteuning.

Steun ons Stay4all initiatief!
Door te vergaderen bij ons hostel steunt u ons goede doel Stay4all. 1 euro van elk geboekt vergaderarrangement per persoon gaat automatisch naar dit project.

Dankzij dit initiatief kan ieder kind mee op schoolkamp en blijft niemand thuis. Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven omdat hun ouders de kosten voor een schoolkamp niet kunnen dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf, zodat de klas compleet op kamp gaat.

Geïnteresseerd in onze vergaderarrangementen?
Heeft u interesse in de aangeboden vergadermogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met ons via telefoon: 078 621 21 67 of e-mail naar dordrecht@stayokay.com. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website voor meer informatie. Ten slotte bent u van harte welkom in ons hostel voor een rondleiding.

Tip: Boek via de website en ontvang 10% korting!

Zaalcapaciteit

icon-uvorm-blauwicon-carre-blauwicon-theater-blauwicon-cabaret-blauwicon-school-blauwicon-boardroom-blauw
U-vormCarreTheaterCabaretSchoolBoardroom
Pittoresk4050604010-
Roezemoes121515125-

AV apparatuur/diensten

Flip-overInbegrepen bij zaalhuur
WhiteboardInbegrepen bij zaalhuur
WifiInbegrepen bij zaalhuur

Hotelkamers

Bed op vierpersoonskamer (m/v gemengd), vanaf€ 19,00 incl. BTW
Bed op vierpersoonskamer (m/v gescheiden), vanaf€ 19,00 incl. BTW
Tweepersoonskamer privé, vanaf€ 45,00 incl. BTW
Vierpersoonskamer privé, vanaf€ 74,50 incl. BTW

Catering

Tijdens uw vergadering voorzien wij u graag van koffie en thee met een streekspecialiteit of stukje vlaai. Maar Stayokay Dordrecht biedt u meer. Denk bijvoorbeeld aan een afsluitend drankje met bittergarnituur aan de bar voor een informele afsluiting van de vergadering. Of maak gebruik van het driegangendiner of de barbecue, welke al beschikbaar zijn voor € 14,50 per persoon.

Prijsindicatie zaalhuur

1 dagdeel2 dagdelen3 dagdelen
Pittoresk€ 155,00incl. BTW
Roezemoes€ 52,50incl. BTW

Activiteiten

Op dit moment zijn er bij deze locatie nog geen specifieke activiteiten bekend.

Groene omgeving

Creditcards

Rolstoelvriendelijk

Terras

Bar

Wifi

Vrijblijvende offerte

Heeft u nog andere wensen of behoefte aan advies? Gebruik dan het aanvraagformulier van VergadereninDordrecht.nl.

Stayoke
Dordrecht

Baanhoekweg 25
3313 LA Dordrecht
dordrecht@stayokay.com
www.stayokay.com

Baanhoekweg 25
Dordrecht 3313 LA ZH NL
Plan uw route