Dordts Genoegen

Grand café met een sfeervolle ‘huiskamer’, in het historisch centrum. Met een grandioos uitzicht over het Scheffersplein.

Vergader eens op een sfeervolle locatie in het hartje van Dordt! Dat kan in Grand Café Restaurant Dordts Genoegen. Pal in het historisch centrum kunt u terecht in onze sfeervolle “huiskamer” op de eerste verdieping. Met een grandioos uitzicht over het scheffersplein. En alle faciliteiten die u wenst.

U kunt natuurlijk ook ruimtes combineren. Aansluitend aan de “huiskamer” bevindt zich de genoeglijke loungeruimte, waar het goed toeven is voor en na een overheerlijke maaltijd… En voor of na uw meeting is het gezellig borrelen aan de afzonderlijke bar!

De inwendige verzorging stemmen we op maat met u af: Koffie en thee, frisdrank, de lunch, het diner, we vullen het graag samen met u in! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

En wilt u met uw groep of partners van uw meeting, eens iets anders doen? Dordts Genoegen werkt samen met een aantal evenementenorganisaties, die samen met u en ons een groepsarrangement kunnen samenstellen: Wie is de mol (in de stad of aan tafel?), De pelgrimscode: zoek de schat in Dordrecht, Gek op Holland: spelquiz of Op Jacht naar de macht: Maffiaspel in de stad. Anders dan anders, typisch Dordts!

Zaalcapaciteit

Niet beschikbaar.

AV apparatuur/diensten

Geluidsinstallatie incl. draadloze microfoonInbegrepen bij zaalhuur
Beamer met scherm€ 15,00incl. BTW
Flip-over€ 10,00incl. BTW

Catering

Dordts Genoegen levert catering op maat: samen met onze gasten vullen we in op welke wijze en hoeveelheid drankjes worden geserveerd, en of er wordt gelunched of gedineerd. Afhankelijk van de invulling wordt een offerte uitgebracht.

Prijsindicatie zaalhuur

1 dagdeel2 dagdelen3 dagdelen
Alle vergaderzalen€ 75,00incl. BTW

Activiteiten

Op dit moment zijn er bij deze locatie nog geen specifieke activiteiten bekend.

In binnenstad

Airconditioning

Rolstoelvriendelijk

Flexplek

Terras

Bar

Vrijblijvende offerte

Heeft u nog andere wensen of behoefte aan advies? Gebruik dan het aanvraagformulier van VergadereninDordrecht.nl.

Grand Café Dordtsgenoegen

Voorstraat 256
3311 ET Dordrecht
info@dordtsgenoegen.nl
www.dordtsgenoegen.nl

Voorstraat 256
Dordrecht 3311 ET ZH NL
Plan uw route