Actief vergaderen

Effectief vergaderen vraagt om meer dan alleen een geschikte locatie. Een goede voorzitter of spreker, goede faciliteiten en de bereidheid van alle deelnemers om actief en open mee te denken. Een actief programma voor deelnemers (of partners!) verbetert de sfeer, het onderling vertrouwen en uiteindelijk het vergaderresultaat.

Teambuilding in de natuur of actief vergaderen, gecombineerd met een programma voor partners of deelnemers? Dat kan natuurlijk in de Hollandse Biesbosch! Heerlijk ontspannen op een mooie fluisterboot, kanoën, hindernistrajecten of wandelen met de schaapsherder door de prachtige natuur, geen enkel probleem.

Daarnaast bieden de vaarwegen rondom het eiland van Dordt en de havens binnen het centrum tal van mogelijkheden om uw vergadering of bijeenkomst extra inhoud te geven. Zoek de spanning op met een rib op de rivier, vaar in een van de zelfgebouwde boten van de gebroeders Barone of ga met de Watertaxi naar de molens van Kinderdijk of naar Rotterdam. De bijzondere ligging van het stadscentrum zal u direct opvallen, dankzij landmarks als de Grote Kerk en de Groothoofdspoort.

Natuurlijk valt er ook genoeg te organiseren in het centrum van Dordrecht. Van een chocoladeproeverij, een amusetour, een workshop likeur maken tot een maffiaspel of percussieworkshop. De vele samenwerkingen en arrangementen met Dordtse ondernemers maken uw dag onvergetelijk. Nieuwsgierig? Wij en onze ondernemers stellen graag een programma voor u samen!