Het Hof van Nederland

Ontdek de historie van de stad als staalkaart van Nederlandse geschiedenis. Een inspirerende locatie voor uw bijeenkomst of vergadering.
Hof 6
Dordrecht 3311 XG ZH NL

Merz Dordrecht

Een restaurant met een verrassende kaart en café met een podium voor de leuke activiteiten en een grote zaal voor zakelijke evenementen. Voor elk wat wils!
Korte Kalkhaven 3
Dordrecht 3311 JM ZH NL

Intree Dordrecht

Dé toegangspoort tot de stad. Wie alles wil weten over cultuur, recreatie, natuur óf de stad kan hier terecht. Vergaderen in een anders dan anders ambiance!
Spuiboulevard 99
Dordrecht 3311 GN ZH NL

West-Indisch Huis

Een atmosfeer waarin historie en heden elkaar harmonieus ontmoeten, door de combinatie van stijlkamers en moderne ruimten met hedendaagse kunst.
Kuipershaven 21
Dordrecht 3311 AL ZH NL

Dordts Genoegen

Grand café met een sfeervolle ‘huiskamer’, in het historisch centrum. Met een grandioos uitzicht over het Scheffersplein.
Voorstraat 256
Dordrecht 3311 ET ZH NL

Van der Valk Hotel ARA

Verrassend vanzelfsprekend: vergaderen, brainstormen of iets vieren met zicht op De Oude Maas, maar ook centraal gelegen tussen Dordrecht en Rotterdam.
Veerweg 10
Zwijndrecht 3336 ZH NL

Stichting Bouwhuys

Veelzijdig cursus- en vergadercentrum, met een gevarieerd pakket aan vergader- en opleidingsruimten tegen een verrassend aantrekkelijk tarief.
Maarten Harpertsz Trompweg 229
Dordrecht 3317 BS ZH NL

Cultureel Centrum Cascade

Met tien zalen en oneindig veel mogelijkheden en voorzieningen, is Cultureel Centrum Cascade hét podium voor uw zakelijke evenement.
Hoge Kade 50
Hendrik-Ido-Ambacht 3341 BE ZH NL

Stayokay Dordrecht

Aan de rand van de Biesbosch, prima verzorgd én aantrekkelijk geprijsd. En natuurlijk tal van mogelijkheden voor een teambuilding-activiteit.
Baanhoekweg 25
Dordrecht 3313 LA ZH NL

Distilleerderij Rutte & Zn.

Een unieke, originele en historische locatie waar zes generaties distillateurs werkten en leefden... En er is ook nog wat te proeven!
Vriesestraat 130
Dordrecht 3311 NS ZH NL

De Raedtskelder

Een goede ambiance waar functionaliteit zich verzoent met historie, geschikt voor elke zakelijke aangelegenheid. Deze ruimte steelt uw hart.
Stadhuisplein 1
Dordrecht 3311 CR ZH NL

Postillion Hotel Dordrecht

Gecertificeerd met 5 vergaderhamers, met een maximumscore van 100%. 17 multifunctionele ruimtes van 59 tot 625 m2. Welkom!
Rijksstraatweg 30
Dordrecht 3316 EH ZH NL

Meeting House

Waardevol vergaderen in een voormalig bankgebouw, een prachtig Rijksmonument. Rust en privacy in een levende binnenstad!
Johan de Wittstraat 2
Dordrecht 3311 KJ ZH NL

EGM architecten

Vergaderen in de inspirerende omgeving van een architectenbureau. Stoer en transparant, een open en creatieve werkplaats met uitzicht!
Wilgenbos 20
Dordrecht 3311 ZH NL

Duurzaamheidsfabriek

Een creatieve broedplaats voor innovatie en duurzaamheid én een uitstekende plek om te vergaderen, brainstormen, inspireren en ontmoeten.
Leerparkpromenade 50
Dordrecht 3312 ZH NL

Den Witten Haen

Een veelzijdige ontmoetingsplaats in 4 rijksmonumenten. Speciale medewerkers laten werk en plezier in harmonie samenkomen!
Groenmarkt 19B
Dordrecht 3311 BD ZH NL

Delicees

Een statig pand, maar in het restaurant hangt een gemoedelijke sfeer. Persoonlijke aandacht zorgt voor een ontspannen bijeenkomst.
Lange Geldersekade 8
Dordrecht 3311 CJ ZH NL

Biesboschcentrum Dordrecht

Het informatie- en vertrekpunt van het Nationaal Park én een inspirerende omgeving om te vergaderen, met talloze mogelijkheden voor teambuilding.
Baanhoekweg 53
Dordrecht 3313 LP ZH NL

Bellevue Groothoofd

Een prachtig monumentaal pand, in zijn oude glorie hersteld. En dat op de mooiste plek van Dordrecht, op de kade waar drie rivieren samenkomen.
Boomstraat 37
Dordrecht 3311 TC ZH NL

Art & Dining

Een restaurant, auditorium en Salon middenin het Dordrechts Museum, elk met een eigen intiem karakter dankzij de museumcollectie.
Museumstraat 38
Dordrecht 3311 XP ZH NL

Apollo Hotel Papendrecht

Uniek: het enige hotel met goed geoutilleerde vergaderzalen in de groene, landelijke omgeving van Dordrecht en de molens van Kinderdijk.
Burgemeester Keijzerweg
Papendrecht 3353 ZH NL

Villa Augustus

Vergaderen in de zalen van Villa Augustus is als een diner bij vrienden: intiem en ontspannen. Maar dan in dé Watertoren of Limonaia.

Bereikbaarheid

Het centrum van Dordrecht heeft een perfecte bereikbaarheid én is autoluw. Dankzij de centrale ligging in de Randstad en aan het wegennet is de stad vanuit alle windrichtingen goed te bereiken.

Met de auto

Dordrecht ligt aan de A16, wat de stad in het zuiden verbindt met Breda, Brussel en Parijs en met Rotterdam, Amsterdam en Den Haag in het noorden. De verbinding met het oosten en westen van het land wordt gevormd door de A15.

Parkeren

Er zijn verschillende parkeergarages. Voor kort parkeren ‘op straat’ kunt u gebruik maken van Park-line of Yellowbrick, zodat u slechts betaalt voor de minuten die u daadwerkelijk parkeert. Aan de rand van het centrum krijgt u parkeerinformatie op borden met de aanduiding P-Centrum. Bij parkeergarages of terreinen zijn er informatieborden over het aantal beschikbare parkeerplaatsen. Bekijk hier een PDF met een overzicht van alle parkeertarieven.

Parkeert u liever gratis? Aan de westzijde van het stad op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum vindt u het gratis parkeerterrein Weeskinderendijk, gelegen aan de Dokweg.

Met de trein

Het Centraal Station van Dordrecht brengt u tot op 5 minuten loopafstand van de binnenstad. Omdat Dordrecht CS een Intercitystation is, zijn er geen lange wachttijden. U volgt simpelweg de ‘Rondje Dordt’-palen: zwarte palen met een zilvergrijze bewegwijzering.

Met de (stads)bus

Vrijwel alle stads- en streekbussen stoppen op het Centraal Station. Vanaf Dordrecht CS neemt u buslijn 10 voor een route door het centrum van Dordrecht. Arriva verzorgt de stadsbusdiensten in Dordrecht. Een informatiekiosk van Arriva is te vinden aan de rechterkant van het NS-station, bij de bushaltes. Daar kunt u precies zien welke lijn u naar de vergaderlocatie van uw keuze vervoert.

Met de Waterbus

De mooiste manier om Dordrecht te benaderen is over het water. Begin uw vergaderingen daarom inspirerend met zicht op Dordrecht. De waterbussen bieden een snelle en comfortabele verbinding over het water met Rotterdam en de andere Drechtsteden: Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht , Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Ridderkerk en Krimpen aan den IJssel.

Kaartjes koopt u aan boord van de Waterbus, die in Dordrecht aanmeert bij de Hooikade of de Merwekade, op enkele minuten afstand van de binnenstad. Meer informatie of uw reis plannen kan op waterbus.nl.

Plan uw reis gemakkelijk op 9292.nl.

Groepsvervoer

Wilt u gezamenlijk de binnenstad in of juist even naar buiten, het Nationaal Park De Biesbosch in? Elke vergaderlocatie in Dordrecht heeft de juiste partners die dit graag voor u regelen. Maak uw wensen kenbaar bij uw reservering.