Deelnemer worden

Beschikt u over een zakelijke vergaderlocatie of accommodatie in Dordrecht of omgeving? Wordt dan partner van Vergaderen in Dordrecht en profileer ook uw locatie.

Partners van Vergaderen in Dordrecht profiteren van de vele gezamenlijke marketing- en promotieactiviteiten die met Dordrecht Marketing en de gemeente Dordrecht worden opgezet. Doel daarvan is Dordrecht en omgeving te profileren als zakelijke bestemming.

Meer weten?
Geïnteresseerd in het activiteitenplan van Vergaderen in Dordrecht? Stuur dan een e-mail.

Uw locatie of accommodatie wordt door Vergaderen in Dordrecht actief gepromoot door beursdeelname, vermeldingen op diverse websites, buitenreclame, advertenties en bedrijfspublicaties in branchebladen en natuurlijk een eigen webpagina op www.vergaderenindordrecht.nl.

De doelstellingen van VergadereninDordrecht.nl:

  • Ontsluiten van vergadermogelijkheden binnen Dordrecht en omgeving voor de zakelijke markt;
  • Dordrecht en omgeving presenteren als vergaderstad met tal van unieke, veelal historische vergaderlocaties;
  • Meer samenhangend benutten van het bestaande aanbod aan vergaderlocaties;
  • Combineren van zakelijke bijeenkomsten met een uniek recreatief programma;
  • Gezamenlijke marketingcampagne met maximaal bereik;
  • Extra aandacht in de vergaderbranche door up-to-date en complete informatiebundeling en collectieve marketing-inspanning.
  • Aanmeldformulier

    Door het invullen van dit formulier geeft u aan mee te willen doen aan de gezamenlijke aanpak voor het ontsluiten van de vergadermarkt in Dordrecht en omgeving. En dat u akkoord gaat met de deelnamekosten die u jaarlijks in februari in rekening worden gebracht. U ontvangt na het insturen van dit aanmeldformulier een informatiepakket, waarin wij u ook vragen om een handtekening. Zodra wij deze van u hebben ontvangen zetten wij uw deelname in werking. Binnen 2 tot 3 weken kan uw deelname volledig zijn doorgevoerd.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.